Subaru har introdusert sitt største kjøretøy noensinne på årets LA Motor Show, en SUV kalt Ascent. Det faktureres som en husholdningssuV som integrerer terrengevne med MPV-nivåer av praktisk, så vel som det bare vil bli tilbudt i USA fra neste sommer
Oppstigningen er utviklet på Subaru Worldwide -plattformen, som den nye Impreza på samme måte vil bli samlet på. Den har en smart tre-rads setekonfigurasjon med en syv eller åtte-seters oppsett. Det er mye plass innvendig takket være lengden på 4.998 mm samt en bredde på 1.930 mm.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Finest SUV -er så vel som 4x4s 2017
Strømmen kommer fra en direkte-injeksjon 2,4-liters turboladet flat-fire boksermotor som skaper 256 hk samt 376Nm dreiemoment. Langvarig firehjulstrekk distribuerer strøm deretter, med strøm som blir matet med Subarus lineartronic CVT-girkasse. Trekkekraften så vel som firehjulsdrevet system fungerer i tandem for å slepe et maksimalt tonn 2.268 kg.
19

Oppstigningen tilbyr gode tilbud på område for store familier, men Subaru uttaler at det er like stort som en off-roader. Sammen med den langsiktige firehjulsdriften er oppstigningen utstyrt med X-Mode, noe som forbedrer ytelsen i glatte terrengforhold.
Hill nedstigning så vel som dreiemomentvektorering har også som grunnleggende sammen med autonom kjøreteknologi for synet.
Fulle kostnader så vel som spesifikasjoner for oppstigningen er ennå ikke kunngjort, med aller første salg arrangert i USA for ‘forsommeren’ 2018, uten noen indikator fra den japanske produsenten av en potensiell britisk lansering.
Hva lager du av Subaru Ascent SUV? Bli med på debatten nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.