Audi Manager Ruper Stadler har utsatt mer om selskapets planer om å utvide designsorten fra 49 til 60 varianter innen 2020. Spedbarnet Q1 vil være en av de aller første til Vis opp imidlertid Stadler ser potensielle for flere kroppstiler av flere av modellene.
“Se på hva vi gjorde i A5 -produktderivater, med Sportback, Coupe så vel som Cabriolet – dette kan vi også gjøre med A6 så vel som A7,” uttalte Stadler. Å legge coupe så vel som soft-top-versjoner av A6 vil tydelig gi Audi rivalen til E-Class Coupe så vel som Cabriolet som den har manglet så langt.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

“Vi føler at det er potensielt i C så vel som D-segmentene, la oss oppgi i kostnadsbraketten fra rundt 70 000 til 80 000 EUR,” uttalte Stadler, som antydet sannheten om at Audi vil være ute etter å konkurrere med den nye S-Class Coupe som som Vel som kommende Cabriolet-modeller i S-klasse også.
Men før Audi tar fatt på disse mer kostbare tilbudene, ønsker den å fokusere på sine unge, lojale kjøpere. Designet for å hjelpe deg med å gjøre det, ifølge Stadler, er Q1. “Med A1 introduserte vi en god del kjøpere for merkevaren som tidligere ikke hadde hatt noe med det å gjøre … med A1 så vel som Q1 vil vi være godt montert i premiumsegmentet.”
Stadler antydet at Quattro også kan gjøre comeback og sa: “Når du ser Sport Quattro -ideen, for eksempel, forstår du at vi har mange ideer.” Sport Quattro-ideen ble avslørt med to forskjellige drivlinjer: en A-plug-in hybrid i tillegg til en ekstremt innstilt 2,5-liters fem-sylindret turbo.
Hva tror du på Audis vekstplaner? Er 60 design i tillegg mange eller skal de lage mer? Fortell oss i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.