Tesla har avslørt at Chris Lattner-en elleve år profesjonell i Innovation Gigantic Apple-vil bli med i elbilene og lastebilvirksomheten som sin nye visepresident for Autopilot -programvare.
Lattners elleve år på Apple så ham føre tilsyn med seg i tillegg til Mange fremtredende enheter.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

I en blogg publiser på Teslas nettsted forklarte virksomheten at Lattner vil få i oppgave å lede Autopilot Engineering Team.
• Uansett hva du trenger å forstå om Tesla Autopilot
Trinnet kommer på en fascinerende tid forutsatt at Apples nylige sitat for å fokusere på bilmarkedets innsats for å etablere selvkjørende innovasjon i stedet for å produsere biler og lastebil direkte.
Datamaskinens gigantiske utsatte innstillingen på selvkjørende biler og lastebiler i et brev til USAs ‘National Highway Web Traffic Security Administration i desember 2016, og utsatte at den “investerer stort” i innovasjonen og er “spent av prospektivet av automatiserte systemer i mange områder, inkludert transport ”.
Det kommer på samme måte når Tesla begynner sitt press mot å produsere fullautonomiske kjøretøy. Sent i 2016 fikk alle nye Teslas ny maskinvare forberedt på full autonomi, så vel som firmaet begynte å innføre noen få av de såkalte forbedrede autopilotfunksjonene i desember.
• Apple Car: Alle de nåværende nyhetene
Tesla-manager Elon Musk har satt et ambisiøst mål for slutten av 2017 for full autonomi fra Autopilot, og erklærer den ene av hans biler og lastebiler vil kunne kjøre fra den ene amerikanske kystlinjen til den andre uten menneskelig inngripen i et reklamestunt. Det kan være noen år mye mer før innovasjonen blir tilbudt for bilistene.
2017 vil være et stort år for Tesla på to fronter. Sammen med fortsatt fremskritt av forbedret autopilot, vil firmaet introdusere Design 3 – dets minst kostbare biler og lastebil, men med en venteliste på rundt 400 000 kjøpere. Mens vi har sett forproduksjonsversjoner av bilen, forventer vi at en full eksponering av den endelige Design 3 vil ta plassering på våren, foran aller første leveranser mot slutten av året.

Vil Tesla være den aller første virksomheten til å sprekke selvkjørende biler? La oss forstå tankene dine i kommentarene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.