Når det gjelder en første dom på en av de mest essensielle britiske sportsbilene for en generasjon, kan det ikke være noen bedre kvalifiserte enn Jenson Button, Storbritannias Formula One verdensmester i 2009 og Lotus -fan. Car Express ble invitert til å ri hagle med Button da han kjørte den helt nye Lotus Emira på merkets fornyede Hethel-hjem.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Dette er den aller første bilen utenfor produksjonslinjen, så Button sier at han tar det med ro – det føles ikke som det. Den varemerkeknappens glatthet er fremdeles der, da bilen bytter retning så raskt som han skifter gir.

Ny 2022 Lotus Emira: Firesylindret versjon får 360bhp AMG Power

“Å flytte girstaten nær rattet får det til å føles rasende,” sier han. “Å se på en bil er viktig, sjarmen ved den, men det er når du åpner døren og du kommer inn, alt burde føles helt riktig, du burde føle en del av den bilen. Du er ferdig med dette. Det er en liten bil, men jeg føler meg helt hjemme her inne.
“Du har også fullt hjemmeunderholdningssystem, som er enkelt å bruke. Jeg hater det når du må bla gjennom mange ting. Dette gir deg mye mer tid til å kjøre bilen. ”
1. 3

På ekte britisk måte kommer regnet ned når vi setter kursen rundt for en annen runde med Buttas smil større enn noen gang. “Det er vått og det er så mye grep,” sier han. “De har virkelig behandlet bilens aerodynamikk, slik at du får nedstyrke i hjørner med høy hastighet-du får ikke bare det mekaniske grepet. Det innebærer at du ikke trenger å ha alle dingsene på bilen for å hindre den i å gli, noe som gjør bilen lettere. ”
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Leave a Reply

Your email address will not be published.