Renault har en historie med å bruke sin RenaultSport-avdeling for å lage vanvittige konseptbiler, og på årets Geneva Motor Show har selskapet fulgt opp Mad Espace F1 og Twizy F1 med Et nytt Zoe -konsept som bruker firmaets formel E -teknologi.
Kalt Zoe E-Sport, er det en radikal tolkning av to seter av Renaults allelektriske bybil, som kan skilte med en aggressiv, kantete, stor bodykit, et fargevalg i hyllest til Renualt E.DAMS Formula E-team og mye Det er viktig at en firehjulsdrevet drivlånsformel E-teknologi.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

To elektriske motorer er tilgjengelig for å levere 456 hk – nesten 200 hk mye mer enn styrt 270bhp -grensen for en formel E -seters. Det er også opptil 640 nm dreiemoment tilgjengelig, og strømmen leveres av en 40 kWh batteripakke.
1. 3

Med denne drivlinjeteknologien ombord, hevder Renault Zoe E-Sport administrerer 0-62 mph på 3,2 sekunder, og det tar mindre enn 10 sekunder å nå sin begrensede topphastighet på 130 mph.
• Beste elbiler
Med den tunge elektriske drivlinjen og batteripakken på plass, har Renault gått til ekstreme prosedyrer for å prøve å holde Zoe E-Sports vekt nede. Karosseriet er laget av karbonfiber, mens stålrulleburet inneholder Kevlar -paneler. Til tross for kostholdet kommer Zoe E-Sport fremdeles på 1400 kg.
Et bredere spor er kombinert med en lavere rytterhøyde og dobbelt-wishbone fjæring foran og bak, komplett med fireveis justerbare spjeld.
1. 3

Rikelig med aerodynamisk lureri er vevd inn i alt-karbonkroppen. En stor luftdam og splitteroppsett finnes foran bilen, mens Zoe e-Sport også har et flatt gulv og stor bakdiffusor. Gapende kanaler i bakdørene, en stor bakspoiler og 20-tommers sentralt locking diamantskåret aluminiumshjul fullfører det racerbil-inspirerte utseendet.
I hytta er det funnet to store Recaro -bøtteseter med løpssele, ved siden av et rektangulært ratt og et firkantet dashbordskjerm som brukes til å justere drivlinjen. En ny, avklasset konsept interiørdesign med surrer av alcantara og kantete brytere og ventilasjonsåpninger.
I følge Stéphane Janin, Renaults konseptbildirektør, var kortet for Zoe E-Sport å ha det gøy, og forklarte: “Vi kom på noe midt mellom en produksjonsmodell og en racerbil”. Til tross for påvirkning av produksjonsmodellen, vil Zoe E-Sport forbli et engangsbegrep.

Hva synes du om Zoe E-Sport? Gi oss beskjed nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.