Audi har revidert sin minste SUV – Q2 – for 2020. Når merkets BMW X2 og Mercedes GLA -rival blir i salg fra oktober, vil den lande med revidert styling, oppdateringer til The Interiør og ny bil og sikkerhetsteknologi.
Q2 har alltid kuttet en ganske spesiell stil sammenlignet med resten av Audi-serien, og endringene for MD-Life-frisket endret seg ikke mye. Den fremre singelframmen har vokst seg litt dypere og får en subtil tolkning av Audis quattro-inspirerte trio av spalter på toppen. Risten sitter på toppen av en ny støtfanger som på S-line trim og over får mye mer kantete luftinntak.

Ny Audi A3 2020 anmeldelse

Hodelyktenhetene forblir den samme formen som før, men alle Q2 -er blir full LED -teknologi som standard. Matrix LED -enheter og rulleindikatorer brukes på toppspesifikasjonsversjoner.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Det er en ny støtfangerdesign bakerst, og fem nye malingsfarger å velge mellom, inkludert livlige eplegrønne og turbo blå nyanser. Som før er C-søylen tilgjengelig i kontrasterende svart, grå eller sølvfinish, eller i kroppsfarge.
På innsiden blir Q2s dashborddesign overført fra forrige modell, i seg selv en litt funked-up-versjon av forrige generasjon A3. Luftventilen og girvelgeren har begge blitt finjustert, mens nye stoffer brukes til å trimme dørpanelene. Alle bortsett fra Base Q2-variantene har nå den 12,3-tommers virtuelle cockpit-digitale driverdisplayet, pluss en 8,3-tommers infotainment-skjerm som standard. Som før har ikke skjermen berøringsskjermfunksjonalitet – den styres av en roterende skive i stedet.
19

Kompatibilitet i smarttelefonen er inkludert i de nåværende oppdateringene, slik at eierne kan låse bilen hvor som helst, eller sjekke drivstoffnivåer eksternt med telefonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.