British Design House Khan er tilbake på Geneva Motor Show i 2017 med en annen Aston Martin DB9 -baserte Supercar – en konvertibel versjon av WB12 Vengeance Coupe avslørte på showet i fjor.
• Beste superbiler til salgs 2017
Det får få designendringer – mangel på fast tak til side – sammenlignet med fjorårets kupé. Den samme ‘roulette’ stillegeringshjulene er montert, sammen med den gamle skolen avrundede baklykter. Et revidert frontgitter med et bredere, mer agressivt forkle gir hevn et særegent ansikt sammenlignet med DB9 -donorbilen, mens det også er et nytt bakforkle bak.
6

På innsiden har setene blitt polstret i rillet svart skinn, mens dørtoppene og midtarmlenet også får den fløytende behandlingen.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

I følge Kahn -sjef Afzal Kahn, “å lage en konvertibel versjon av hevn, utgjorde noen utfordringer, gitt den unike treneren bygde naturen til kjøretøyet, men vi har overvunnet dem på ekte britisk måte.”
Kahn sier at til tross for hevnens Volantes DB9 -underbygging, tar bilen designinspirasjon fra den originale Aston Martin Vanquish så vel som Astons på 1980- og 1990 -tallet. Det er absolutt et snev av DB7 Zagato i bilens bak, med de to sirkulære baklysene.
6

Selv om bilens mekanikere – inkludert 510bhp 6,0 -liters V12 – forblir uendret, vil det ta en påstått 200 timer å coachbuild hvert eksempel.
• Neste generasjon Aston Martin Vanquish to Go Turbo i 2018
Kahn sier at det vil bli produsert i veldig begrensede antall. Ingen priser er blitt avslørt, men med Coupe -versjoner av WB12 -hevn som angivelig skifter hender for rundt £ 300.000, vil det absolutt ikke komme billig.
Hva synes du om Kahns ta på DB9 Volante? Gi oss beskjed om tankene dine i kommentarene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.