En Skoda Octavia Coupe er satt til å bli avslørt i konseptform på March’s Geneva Motor Show, og vil gi Skoda en rival til den Passat-baserte VW CC, samt en dose av Ekte ønske.
Vårt eksklusive bilde viser hvordan Octavias konservative styling vil bli tolket på nytt til noe mye skarpere. Triangulære LED -lyskastere gjentas i tåkelysene, mens en dristig krøll kjører lengden på bilens skulderlinje.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Basert på den samme MQB -plattformen som Octavia, med den samme 2686 mm akselavstanden, vil kupéen få en mer bratt raket frontrute og en lavere taklinje som strømmer jevnt inn i bakenden.
• Flere Skoda -nyheter og anmeldelser
Selv om den elegante profilen vil ha en uunngåelig innvirkning på takhøyde, vil ikke bagasjerommet være langt bak standardbilen, på rundt 1500 liter med baksetene nede. Det er fremdeles større enn større, mer premium fire-dørs kupp som BMW 6-serien Gran Coupe og Mercedes CLS.
Skoda vet at en tre-dørs kupéversjon av Octavia ville vært mer slående, men praktisk er nøkkelen for kjøperne, og denne konfigurasjonen leverer det beste fra begge verdener.
Tilsetningen av en rakisk fire-dørs coupe skal ikke komme som en overraskelse-Skoda har lagt stadig mer vekt på design de siste årene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.