Arrangører av Geneva Motor Show har bekreftet at 2022-arrangementet, som var på grunn av avholdt neste februar, er kansellert på grunn av vedvarende problemer som Covid -19 Pandemi.
Genève -showets organiseringskomité uttalte at det med fortsatte reisebegrensninger som påvirket verdensomspennende utstillere, medier samt besøkende:

Ny Volkswagen ID. Life Wows på München Motor Show

Avgjørelsen indikerer at Genève -showet vil ha vært savnet fra kalenderen i tre år på rad. 2020 -utgaven av showet ble kansellert bare dager før de åpnet sine dører for verdens medier i tillegg til å sjekke ut publikum, i de tidlige stadiene av den verdensomspennende pandemien.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

I tillegg til Covid, har arrangørene beskyldt den kontinuerlige halvledermangelen som påvirker bilprodusentene globalt som en grunn til ikke å holde showet neste år, og beskrev at forsyningskjeden problemer indikerte at produsenter hadde ‘nye prioriteringer’ for å fikse først. De utsatte også at en rekke bilprodusenter allerede hadde trukket seg ut av showet i tidlige planleggingsstadier.
“Vi har presset ekstremt vanskelig så vel som prøvd hva som reaktiverer Genève Worldwide Motor Show i 2022”, uttalte Maurice Turrettini, president for showets organiseringskomité.
“Til tross for all vår innsats, må vi takle fakta så vel som virkeligheten: den pandemiske omstendighet utsettelse, snarere enn en kansellering. Jeg er sikker på at Genève verdensomspennende motorshow vil komme sterkere tilbake enn noen gang i 2023. ”
Ser du frem til Geneva Motor Shows retur? La oss forstå i kommentarene nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.