Dette er Ford Mustang Bullitt: En spesialutgave som markerer 50 -årsjubileet for Steve McQueen Blockbuster -filmen med nøyaktig samme navn. Utsatt på Detroit Motor Show i januar, blir Storbritannias salg bekreftet fra £ 47.145.
Tar Mustang GT Fastback som utgangspunkt, får Bullitt en innstilt versjon av bilens 5,0-liters V8. Det gjør nå 458bhp – et løft på 14bhp – samt 527nm. Den tilbys bare med en sekstrinns håndbok-girkasse, og har en rev-matching-funksjon som smeller gassen for jevnere nedskift. Ford erklærer Mustang Bullitt kan treffe 163 mph flat ut – opp fra den rutinemessige bilens 155 mph.

Bullitt har et ytelseseksosanlegg som vanlig i tillegg til friluftsinduksjonssystemet, så vel som inntaksmanifold fra Shelby GT350. Ford uttaler at dette er designet for å gi det en unik eksosnotat.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Fra utsiden forblir det tro mot filmbilene og lastebilen med et mørkt miljøvennlig malingsskjema. Den rir på 19-tommers legeringshjul fullført i svart med en sølvfelg, mens Brembo-bremsekaliper er malt rød. Subtile kromdetaljer rundt gitteret så vel som frontvinduer, pluss bullit -merking på baksiden er et ytterligere nikk til originalen fra 1968.
22

På innsiden er det et sett med Recaro-seter totalt med miljøvennlig søm, i tillegg til en kø-girknott. En opprettet 12-høyttalers, 1000-watt støysystem opprettet av B&O Play er standard, i tillegg til at det er valget om å gi både adaptive spjeld, så vel som en elektronikkpakke som legger til navigasjon samt elektriske seter. Endringene inni er avrundet med Bullitt -skvetter, så vel som et instrumentpanelmerke med et unikt chassisnummer.
De første leveranser forventes i september, så vel som ordrebøker vil holde åpent frem til juni 2019. For ditt aller første britiske glimt av Bullitt i metall 9. så vel som 10. juni.
Hva tror du om Ford Mustang Bullitt? La oss forstå nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.