Mark Webber har erklært en overraskelsespol -innstilling for den koreanske Grand Prix.
Sebastian Vettel hadde sett spesifikk ut for pol takket være en dominerende ytelse i endelig praksis, mens Webber tilbrakte mesteparten av økten i garasjen sin med et programvare -programvareproblem.
Men da det betydde noe, trakk den australske sjåføren av en fantastisk finale-flygeblad, noe som gjorde at han kunne snappe stangen fra lagkameraten med bare 0,074 sekunder, for den andre Red Bull-frontlåsen på like mange uker.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Webber sa: “De fleste kvalifiserende økter har vært ekstremt stramme, så vel som jeg er veldig glad for å få oppgaven gjort i dag. Det var en rimelig omgang så godt som vi gjorde det da den teller. I morgen er den primære dagen så vel som jeg ‘M i en flott setting for å få et flott resultat. ”
Lewis Hamilton var tredje raskest, foran mesterskapsleder Fernando Alonso samt Lotus ‘Kimi Raikkonen i henholdsvis fjerde som femte.
Felipe Massa begynner fra sjetteplass, foran Romain Grosjean samt Nico Hulkenberg. Mercedes ‘Nico Rosberg samt Michael Schumacher totalt topp 10.
Jenson -knappen begynner fra 11. på nettet. McLaren -sjåføren klarte ikke å gjøre det inn i den endelige kvalifiseringsøkten etter å ha gjort en feil på sitt aller første løp på Q2. Han låste forhjulet i tillegg til at han ikke klarte å styrke sin tid da de gule flaggene ble brakt ut for Daniel Ricciardo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.