McLaren Special Operations introdusert på Pebble Beach Concours D’Elegance tilbake i 2011, så det virker som om det bare passer til personaliseringstjenesten må gå tilbake til det populære golfprogrammet for å avduke to av sine mest aktuelle prosjekter .
Helt sikkert å ta overskriftene er det spesielle håndtaket Woking -merkets P1 -hyperbil. I oppdrag av en navngitt nordamerikansk kunde har den en rekke engangsfunksjoner, for eksempel et spesielt metallisk sterlinggrå malingsskjema, fremhevet av McLaren Orange Accents.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Jaguar bekrefter 3 debuter for Pebble Beach
På baksiden får flaggskipet på 904 hk, 217 mph flaggskip også 24 karat gullvarmeserier rundt motorbrønnen samt eksos. I kontrast til den mørke kroppsfargen så vel som satengnikkelfabsete stealth-pakke, er dette ikke bare et stilistisk tilskudd-McLarens nåværende Formel 1-biler og lastebiler utnytter også dens reflekterende så vel som varme holdbare egenskaper.
Ytterligere skreddersydde tillegg er åpenbare inne i hytta i typen karbonfiber samt Alcantara. De lette karbonskallet racing seter fungerer fire-punkts seler, så vel som det er steingrå binding i tillegg til å sy for alt møbeltrekket. McLaren Orange dukker opp når igjen på midtkonsollen, mens satengnikkel kan oppdages på luftvennene for å gjenspeile eksosutformingen.
MSO vil på samme måte ta sjansen på å vise frem en engangs 650-talls edderkopp på Pebble Beach. Roadster er opprettet med assist fra McLarens stilregissør Frank Stephenson, og basert på MSO 650-tallet, er Roadster en av 50 spesialpersonlige modeller, samt funksjoner som stylende oppgraderinger som satinfisk karbonfiber.
• BMW i8 Concours D’Elegance Edition
Denne spesifikke McLaren er fullført i Cerulean Blue, samt får Chrome som skisserer for eksosen så vel som 10-eiken lette legeringer.
På innsiden er det karbon svart skinn, kontrast av blå søm, som gjør metoden på setene, rattet, streken og dører. Fullføringen av utseendet er MSO-merkede karbonfiberdørpaneler, McLaren Speedmark-embroidered nakkestøtter samt en forpliktelsesplakk signert av Frank Stephenson.

Leave a Reply

Your email address will not be published.