Chevrolet Colorado pick-up er blitt avslørt på Los Angeles Motor Show. Det kan være ganske stort etter britiske krav, men Chevrolet kaller Colorado en midtstørrelse pick-up, selv om det innrømmer at de fleste av oss kjøpere er etter lastebiler i full størrelse.
• LA Motor Show
“Vår strategi er enkel: tilfredsstille behovene til den bredest mulige klientbasen, i tillegg til å la dem velge nøyaktig den rette lastebilen for å tilfredsstille deres behov,” uttalte Mark Reuss, GM -president i Nord -Amerika. “Den helt nye Colorado drar nytte av det solide grunnlaget som ble opprettet av Silverado, så vel som den gjenoppfinner mellomstore lastebilen, mens de gjenoppliver seksjonen på nøyaktig samme tid.”
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Colorado tilbys med to motorer; En 190bhp 2,5-liters inline firesylinder i tillegg til en 2,6-liters V6 på 298 hk. Chevrolet uttaler at det er tilstrekkelig for å gjøre Colorado til den kraftigste lastebilen i sin klasse. I tillegg til at det må være hvis det er på nettet så mye som Chevrolets erklærer at det kan slepe mer enn tre tonn. Det er også en tilbud om en 2,8-liters diesel, som er unik for denne lastebilklassen.
Kjøpere kan velge mellom tre forskjellige kroppsstiler i Colorado: en langvarig førerhus, med en seks fot tonn seng eller lag førerhus med enten en fem eller seks fot tonn seng.
Det er mange billignende skapningskomfort å tilby, som en åtte-tommers fargeskjerm, bakre kameraer, samt advarsel om avgang. Sett avhenger åpenbart av hvilket trimnivå du velger, med WT, LT så vel som Z71 -valg tilgjengelig. På toppen av det er det tohjulsdrevet eller firehjulsdrevet varianter.
Ikke forvent å se Colorado til salgs i Storbritannia noen slags tid snart. Det er mest sannsynlig litt så stort for våre veier uansett, spesielt når du tenker på den 41 fots svingkretsen er spionert som en positiv av Chevrolet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.