Mercedes har tatt innpakningene av en ny Special Edition S-Class Coupe som vil gjøre sin debut på Detroit Automobile Show i januar.
Kalt Mercedes S-Class Coupe Night Edition, den kan skilte med premiumoppgraderinger med unike mørke aksenter og fullføres på utsiden og i hytta.
• Beste avanserte biler og lastebiler å få nå
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

På fronten får det et spesielt radiatorgitter, med en enkelt Louvre ferdig i en høyglanset svart. Den rir på 20-tommers AMG-legeringshjul, også ferdig i svart, men med en fengslende skinnende felgflens. Vingespeilene og innsatsene i sidesketsjene får også den tonede behandlingen.
Disse endringene er bare subtile, så Night Edition -biler og lastebiler får tillegg av en stilig AMG BodyKit også, for å få dem til å skille seg videre. Matt Gray Paint Mercedes har drillet bilen i er imidlertid et valgfritt ekstra.
5

På innsiden får S-Class Coupe Night Edition opplyst døren. Lær, nappa skinn og AMG-polstret interiør i lær i en rekke farger er tilgjengelige, selv om interiøret får nattutgave-justeringer i form av høyt glansfinish sorte treinnsatser og trim, og Night Edition-navnet er inngravert på innsatsen til The the Intert of the the the ratt.
Interessant er at finjusteringene ikke er begrenset til bare en modell. 362bhp S400 4Matic Coupe vil få pakken, men Mercedes tilbyr ikke denne modellen i Storbritannia. I stedet ser vi Night Edition -oppgraderingene på 449bhp, V8 Powered S500 Coupe. Mercedes har ikke avslørt hvor mye ekstra Night Edition -settet vil koste, men vi er sikre på å høre mye mer på Detroit Automobile Show neste måned.
Klikk her for å lese vår forhåndsvisning av Detroit Motor Show 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published.