Honda CR-V Facelift 2015 ser ut til å involvere mye mer enn bare styling-justeringer, med våre spionfotografer som nylig fanget fjerde generasjons kompakte SUV-testing i Californias passende navngitte Death Valley.
På denne tiden av året overstiger temperaturene ofte 40 grader, noe som gjør USAs laveste og tørreste område optimalt for å måle holdbarhet i varmt vær.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Det er som et resultat sannsynlig at den japanske produsenten testet den nåværende teknologien som sannsynligvis vil ha i sin reviderte CR-V, som vil utfylle en moderat designoppgradering.
Som disse bildene av det tidlige prototypeshowet, ser den visuelle siden av denne fresen for øyeblikket ut til å fokusere på front- og bakendene, og etterlater sidene uendret. Selv om panseret også ser ut til å ha blitt overført, skjuler den mørke kamuflasjen tydelig en mindre rist og smalere frontlykter. Dette vil se 2016-modellåret CR-V har færre horisontale ventilasjonsåpninger, noe som resulterer i en mindre klumpete nese og mye mer tydelig definerte støtfangerlinjer foran.
Forbedringer i mellomlivet bakerst er ikke så lett ut, selv om Honda ser ut til å ha fokusert sin innsats på baklysene, og bagasjerommets form rett under bakvinduet, i tillegg til å endre støtfangeren for bedre å gjenspeile designen foran.
Under huden vil det nok en gang være et utvalg av front- eller firehjulsdrift, med det eksisterende motorområdet overført-inkludert 118bhp 1,6- og 148bhp 2,2-liters I-DTEC-diesler og 153bhp 2,0-liters I- VTEC bensinenhet.
Vi holder deg oppdatert etter hvert som det dukker opp flere detaljer, med en offisiell kunngjøring som forventes senere i år – muligens på Paris Motor Show i oktober – i forkant av en offisiell avsløring i første halvår av 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published.