Maserati har lansert et par spesialutgave -modeller for Levante og Ghibli, kalt Sportivo og Sportivo X. Trimnivåene er eksklusive for SUV og salong – og de har faste spesifikasjoner , med en betydelig utstyrsliste og et utvalg av tre spesielle maling.
Maserati Levante Sportivo er priset fra £ 69.975. Oppgraderinger over den konvensjonelle SUV-en inkluderer 20-tommers legeringshjul, røde bremsekalipere og et panoramisk soltak. På innsiden får spesialutgave -modellen også svart skinnbekledning, aluminiumsskiftere og et par elektrisk justerbare og oppvarmede forseter.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Maserati Ghibli Hybrid får firesylindret 48-volts kraft
Maseratis Levante Sportivo X-modell kommanderer en ekstra £ 10.825 over Sportivo-varianten-men den styrker SUV-ens spesifikasjon med adaptive LED-hodelykter, forskjøvet 21-tommers alufelger og en større bakluke spoiler. Maseratis Nerissimo -pakke er også inkludert, som bytter bilens konvensjonelle gitter, eksosideer og lyse arbeid for glanset svarte utskiftninger.
På innsiden får Levante Sportivo X rødt skinnpolstring, et oppvarmet sportsratt, myk-lukkede dører og børstede rustfrie stålpedaler. Det er litt mer teknologi også; Adaptiv cruisekontroll, Blind Spot Assist, trafikkskiltassistanse, et fotgjengergjenkjenningssystem og en 360-graders kjøretøyparkeringskam alle funksjoner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.