Nå har den rutinemessige kloke Fortwo dukket opp, og innstilt firmaet Brabus kan komme til å jobbe med å produsere den offisielle go-raskere Hot Hatch-versjonen. Nye spionbilder viser at Brabus vil få et skreddersydd frontgitter samt Bodykit, lavere profildekk samt en eksos med dobbeltutstilling. I likhet med de tidligere iterasjonene av Brabus-Fettled Fortwos, vil 2015-designet bruke en turboladet bakmontert tresylindret motor.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Brabus ‘blåser vil pumpe 898cc Motors -kraften fra den rutinemessige Fortwo Turbos 89bhp til nord for 110 hk, samt kjøre bakhjulene. For aller første gang vil en håndbok-girkasse gjøre den til en varm smart, så vel som i tillegg gode nyheter i overføringsavdelingen er tilgjengelig i typen av den automatiserte håndboken for den automatiserte håndboken. Brabus har i stedet fått tilgang til Mercedes A-Class-familiens syv-trinns paddleshift-girkasse med dobbel kobling.
Mercedes ‘begrunnelse for å ha Brabus fettle the Dinky Wise i stedet for sine egne interne tunere AMG er to ganger. For det første er det arvelementet-Brabus Smarts har noe av en kult som overholder blant fans av bybilen, så vel som diehards ønsker å se avstamningen til Brabus-Badged Tots fortsette for den nye versjonen.
Den andre, mindre emosjonelle grunnen er at AMG er like godt hektisk å ha en helt ny design – en den aldri har pustet på før – lagt til porteføljen. For tiden vanskelig på jobben som signerer flaggskipet AMG GT Sports Car, samt med den nye C63 AMG, samt ML Coupe AMG som venter i vingene, har AMG mye på platen, så å si. Brabus ‘funksjon som go-to-spilenmen for å oppslippe smarts er ekstremt mye trygt.
Med den nye kloke Forfouren som deler sine drivlinjeelementer med to-seters Fortwo, er det mulig Brabus vil gjøre sin interesse for den kloke supermini med tiden. Offisielt er det planlagt ingen RenaultSport-versjon av den tilhørende Renault Twingo, så en ny klok forfour Brabus vil levere en tiltalende bakre ytelsesbybiler og lastebil for å konkurrere med Suzuki Swift Sport samt Fiat 500 Abrh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.