En bølge av nye Mazda SUV-er er satt til å dukke opp innen 2023, så vel som denne nye CX-50 er den første. Det er en robust, firehjulsdrift crossover utviklet for Amerika, så selv om det ikke vil bli tilbudt et annet sted, gir det oss en sterk indikator på nøyaktig hvordan merkets kommende SUV-er-CX-60 så vel som CX-80-vil Se når de dukker opp i Storbritannia.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

CX-50 sitter over Mazdas CX-5 i området, så det er sannsynlig at det er rundt nøyaktig samme størrelse som en BMW X3. Den deler designen med Mazda 3 så vel som CX-30, som begge tilbys med milde-hybridmotorer.

Ny 2022 Mazda CX-60 plug-in SUV er firmaets mange kraftige biler og lastebil noensinne

Elektrifisering for CX-50 er i rørledningen, men foreløpig vil Mazdas mellomstore SUV bli tilbudt med en 2,5-liters bensinmotor med merkets SkyActiv-G-kompresjonsteknologi. To effektutganger vil være tilgjengelige, hver versjon som driver alle fire hjulene.
CX-50 er utstyrt med en rekke kjøremodus for å passe til forskjellige forhold, så vel som bilens stil gjør ingen triks for terrengkonkurranser. Et sett med smale frontlykter, et bredt frontgitter samt glatt kroppsoverflate er alle eksempler på merkets ‘Kodo’ stilspråk, men CX-50 tar i bruk et mye tøffere utseende til andre Mazda SUV-er.

Leave a Reply

Your email address will not be published.