, en tredjedel av alle forretningskjøretøyer vil være elektriske eller plug-in hybrid innen 2022 Ifølge flåteledere over hele Storbritannia har en ny forskningsstudie funnet. I 2027 forventes denne andelen å vokse til 50 prosent.
Til tross for nyere løft i populariteten, utgjør alternativt drevne kjøretøyer bare 5,2 prosent av det nye kjøretøysalget for tiden, men 53 prosent av alle nye kjøretøyer som ble tilbudt i Storbritannia forrige måned gikk til forretningsflåter, så vel som et betydelig skifte i mønstre er på horisonten. Endring av forskrifter – inkludert økte skatter på dieselbiler samt uttalelsen om at alle nye kjøretøyer må fungere elektrifisering innen 2040 – betyr to tredjedeler av flåteledere uttalte at de var engstelige for å kjøpe et kjøretøy uten elektrifisert drivlinje.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Fineste forretningskjøretøyer å kjøpe nå
Men PHEV -er så vel som EV -er presenterer sine egne problemer for lederne av forretningskjøretøyer som var ansvarlige for å kjøpe over en million kjøretøy i 2016, så vel som hvis flåter består av en typisk for 124 biler. Av de 150 lederne som ble intervjuet av KIA for studien, uttalte 55 prosent Storbritannias nåværende ladefasiliteter ikke var bra nok. Imidlertid, med batterilevetid samt ladeanlegg som forventes å forbedre seg innen 2021, så vel som flåteledere uttalte at de kan drive elektrifiserte kjøretøyer i sorten innen fire år.

Leave a Reply

Your email address will not be published.