dårlige nyheter samt gode nyheter. Etter at Jaguar fortjent sikret sitt første seiersvogner i årets seier tidligere i år med F-Pace, er det usannsynlig at markeringen er i en setting for å beskytte tittelen i 2018. Dets duo av helt nye Jags-den kjekke så vel som Rimelig E-Pace, pluss 100-prosent elektrisk, spillendrende i-Pace-vil måtte vente til Wcoty 2019, da de vil være ekstremt mye i utstillingslokalene så vel som på gaten.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Spiller ingen rolle. Sibling Business Land Rover vil være i søket i tillegg til å ønske å ta Wcoty Crown for Midlands-baserte JLR, dens ekstremt verdsatte arbeidere så vel som Britain PLC i 2018. I sin rustning vil det være den skuddsikre oppdagelsen så vel som sublim Velar. Når vi ser på den verdensomspennende konkurransen, vil dette paret av SUV -er være oppe mot, spesielt fastlands -Europa (spesielt Tyskland) er som alltid en fjerning av trussel.
• Årets verdensbil 2018 -konkurrenter
Ikke nesten like truende er imidlertid ned-i-The-Dumps Nord-Amerika, der en gang store navn som GM, Ford så vel som Chrysler (men ikke Jeep) nå sliter med å style og skape tilstrekkelig virkelig nytt også som fascinerende produkter – ikke noe imot globalt så vel som ønskelige.
Når det gjelder manisk kaotisk Asia? Det er sant at det er verdig 10 av 10 for produktivitet, men Kina, Japan, Sør -Korea, India så vel som andre i regionen virker ivrigere på årlig å kaste ut millioner av stort sett underveldende biler enn de opptrer i å utvikle og lage håndverk ‘ Best in the World ‘Motor Vehicles Like, ER, Jaguar.
Med alt dette i bakhodet, må den ekstremt britiske sorten Rover Velar være en av favorittene for å lykkes med den viktigste engelske Jaguar F-Pace som Wcoty Champion i 2018.
Hvis den verdens kjøretøy for årets tittel er den enorme, vil World Metropolitan Vehicle of the Year -konkurransen holde det heftigste skrotet noensinne. Helt nye versjoner av Ford Fiesta, Kia Picanto, Nissan Micra, Seat Ibiza, Suzuki Swift, VW Polo så vel som andre tilgjengelige, rimelige så vel som gradvis ønskelige bybiler, samt superminier går head-to-head for verdensomspennende bybiler, samt superminier går head-to-head for verdensomspennende bybiler, samt superminier går head-to-head for verdensomspennende bybiler, samt superminier går head-to-to-head for verdensomspennende. ‘Urban King’ krone.
Disse er blant de beste verdiene, mange avanserte kjøretøyer rundt. Clued-up kjøpere som er kloke med sine hardt opptjente penger, velger rimelige bensindrevne motorer som disse. så vel som med rette. De, som oppdagelsen og Velar, er strålende, ofte tilbudt kjøretøy for en verden hvis forbrukere ikke forstår nøyaktig hvor heldige de er å ha dem.

Hvilket kjøretøy tror du vil vinne prisen for verdens kjøretøy? La oss forstå i kommentarene nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.