Citroen har truffet et partnerskap med medlemstjeneste på, som ser den nye E-C4 i ‘Shine Plus’ -spesifikasjonen endte opp med å bli tilbudt på all-in -Ene service. 300 E-C4s vil bli tilbudt på. De aller første bilene vil bli tilbudt i oktober.
På startet i 2017 med mål om å akselerere antall EV -eiere, samt levere et alternativ til standard kjøretøyseierskap. Den har for tiden mye mer enn 3000 aktive abonnenter som snart vil kunne få tilgang til den nye Citroen E-C4. Med de månedlige medlemskapstjenesten vil klienter få E-C4 med forsikring, 1000 miles per måned gratis lading på over 11 000 poeng, service samt vedlikehold inkludert.

Oppdatert 2021 Citroen C4 Spacetourer til salgs nå fra £ 28.630

E-C4 har en 50 kWh litium-ion batteripakke sammenkoblet med en elektrisk motor som skaper 134bhp samt 260Nm dreiemoment. Den elektriske drivlinjen gir en rekke så mye som 217 miles (WLTP) samt støtter CCS hurtiglading, og kommer grunnleggende på alle modeller, noe som muliggjør en 80 prosent lading i så bit som 30 minutter på en 100 kW hurtiglader.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Toppspesifikasjonen E-C4 Shine-Plus som brukes til på abonnenter inkluderer Citroens utviklingskomfortprogram, med geniale avanserte komfortoppheng sammen med skumseter med høy tetthet. I tillegg til komfortfunksjonene, har E-C4S LED-lyskastere, et førsteklasses HIFI-system, svart ‘Siena’ skinn så vel som tekstilpolstring, oppvarmede seter samt ratt, Citroen Link Nav, reverserende parkeringskamera så vel som foran så vel som parkeringsføler bak.
Inkludert i Radiate Plus er spec Highway Motorist Assist, som er en serie bilist, inkludert avansert aktiv sikkerhetsbrems med video så vel som radar, fartsgrenseinformasjon samt langvarig webtrafikkindikasjonsgjenkjenning, adaptiv cruise manages så vel som aktiv blind Områdedeteksjon.
Finn ut hva som skjedde da vi satte Citroen C3 Aircross mot Hyundai Bayon så vel som Renault Captur …

Leave a Reply

Your email address will not be published.