Audi har introdusert en ansiktsløftet versjon av SQ5 TDI, med en rekke stil så vel som teknologiske justeringer løftet fra den nettopp nylig reviderte Q5 SUV, sammen med En oppdatert versjon av den gamle modellens diesel mild-hybrid drivlinje.
Det blir solgt i Storbritannia senere denne måneden med kostnader som starter fra £ 56.600 for inngangsmodellen, selv om Audi på samme måte vil tilby en mer sjenerøst utstyrt VorPrung-varianten, priset fra £ 71.750. Det aller første leveransene for den oppdaterte designen forventes å vises i begynnelsen av 2021.

Topp 10 fineste SUV -er å kjøpe 2022

Kosmetiske oppdateringer for den reviderte SQ5 inkluderer en ny støtfanger foran, reviderte frontlysenheter samt et nytt utseende åttekantet radiatorgitter. Innkjøpere får også en omarbeidet bakfanger så vel som en modifisert diffusor-som er satt et krombelagt firet-eksit ovalt eksosanlegg.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Standardenheter for inngangsnivå SQ5 inkluderer 20-tommers legeringshjul, Matrix LED-frontlykter samt et sportsopphengssystem, noe som senker SUV-ene med 30 mm over den grunnleggende Q5.
På innsiden får kjøperne Audis mest aktuelle 10,1-tommers infotainment-system montert på dashbordet i tillegg til en 12,3-tommers digital instrumentklynge foran sjåføren. Det er på samme måte et sportsratt, surrer av renset aluminiumstrimmel i tillegg til et par nappa skinn trimmede sportsseter med en tre-modus massasjefunksjon.
11
Om vår adsclose denne annonsen

De mer overdådige utstyrte SQ5 VorSprung inkluderer 21-tommers legeringer, et panoramisk soltak, forbedret OLED-baklys i tillegg til glanset svart utvendig trim. Det er noen flere skapningskomster inne, for eksempel en elektrisk justerbar rattstol, en digital head-up-skjerm samt et Premium Bang & Olufsen surround støysystem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.