Ford har patentert et system som vil skanne reklame på veikanten, samt skjerminfo fra dem som popup-annonse på en bils infotainment-skjerm.
Patentet, som ble innlevert i USA tilbake i 2016, har imidlertid bare nylig endt opp med å være offentlig tilgjengelig, viser et eksempel på et billboard for et varmt hjørnetann. Info inkludert virksomhetens navn, slagord, telefonnummer, adresse samt logo blir fremhevet som vises i bilen.

Ford -patenter avtagbare kontroller for autonome biler

Patentet sier at denne informasjonen vil bli fanget fra Billboard, samt videresendt til skjermbildet “via et kamera”, mens på internettkoblingene kan bli inkludert i den viste informasjonen, og tar sjåføren til annonsørens nettsted når du klikker eller klikker eller klikker eller klikker eller klikker eller klikker eller klikker eller Tapping.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Dette er ikke første gang uvanlige patenter er innlevert av Ford. Den amerikanske enorme har tidligere sendt inn søknader om en oppstartsmontert videoprojektor, et system som kvitter en bil med sin ‘nye billukt’, samt avtagbare sjåførkontroller for autonome kjøretøyer.
Det er usikkert om reklamepatentet i bilen kan rulles ut til Fords produksjonsbiler, eller om det ville bli implementert i Storbritannia. Tilsvarende gir patentet ingen anbefaling om utviklingen er ment for anvendelse i dagens biler, eller noen form for selvkjørende biler som kanskje ikke vises i fremtiden.
En annen patent av en lignende vene som nylig er innlevert i USA kommer fra multinasjonal kommunikasjon enorme Verizon. Dette forklarer et system der et videokamera skanner en bilens nummerplate i tillegg til å bruke sjåførens informasjon – tilbudt de har valgt på tjenesten – for å vise en personlig annonse på nærmeste kloke billboard.
Vil du se annonser som vises på bilens infotainment -skjerm? La oss forstå i kommentarfeltet …

Leave a Reply

Your email address will not be published.