Citroen har gått sammen med hotellkjeden Accor og teknologiselskapet JCDecaux for å lage et nytt fremtidig-stirrende konsept, som håper å endre måten vi beveger oss rundt en by.
I løpet av flere lange lunsjmøter kom de tre franske firmaene med dette – Citroen Skate. Det er en autonom EV -plattform, som er designet for å tjene forskjellige formål bare ved å endre poden på toppen.

Nytt Citroen 19_19 Konsept: Driving av fremtidens autonome salong

Det betyr at den samme plattformen kan transportere passasjerer rundt i byen om morgenen, med en spesialdesignet vinduet pod, før de kjører en forsendelse av varer til en lokal butikk på ettermiddagen ved å bytte til en forseglet lastbærende pod.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Designerne sier at denne tilnærmingen kan være gjennombruddet som gjør autonom kjøreteknologi lønnsom. I stedet for å montere teknologien til konvensjonelle passasjerbiler, som firmaene sier at 95 prosent av tiden sin stasjonær, kan skøyten gjøres til å jobbe hele tiden på tvers av en rekke transportsektorer, og bidra til å raskt oppveie kostnadene for utvikling.
For å dykke dypere inn i denne produktiviteten godt, designet Citroen og dens partnere også en serie mobile tjenester som bruker skøyten som base. Disse vil bidra til å holde plattformene opptatt og generere mer inntekter. En slik idé er en treningspod som lar beboerne trene når de blir transportert rundt i byen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.