Dette er den nye AC COBRA 4-ELECTRIC-en vill batteridrevet versjon av merkets ikon som handler superladet V8-strøm for batterielektrisk kjøring. Det er tilgjengelig å bestille nå med priser som starter fra £ 148.000.
Basert på den bredere AC Cobra 378 Superblower’s Body, i stedet for den smalere serien 1 Cobra AC Automobiles, tilbyr den Norfolk-baserte bilprodusenten at den slo seg sammen med Derby lokaliserte EV-eksperter, Falcon Electric, for å utvikle en drivlinje som passer for Fearsome 1960 -talls sportsbil.

Reborn AC Cobra får 308 hk rent elektrisk drivlinje

To versjoner av den batteridrevne Roadster vil bli tilbudt. En med en enkelt 308bhp motor som gjør det mulig for den elektriske kobraen å sprint fra 0-62 mph på 4,9 sekunder og dekke opp til 190 mil mellom topp-ups og en med et vesentlig kraftigere oppsett med dobbeltmotor som produserer 617bhp.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Sistnevnte koster £ 168 000, men ser plug-in ac oppnå en 0-62 mph dash på bare 3,8 sekunder-selv om de kraftigere av de to elektriske kobraene bare kan kjøre opp til 160 mil mellom ladene.
Til tross for at de bruker tunge batterier, har ingeniører som utvikler den lille britiske sportsbilen holdt vekt nede til 1240 kg. Takk til smart bruk av lette materialer, hevder AC-biler det nye litium-ion-batteriet, motorer, omformere og kontrollenheter assosiert med det nye elektriske PowerTrain veier ikke mer enn den konvensjonelle V8 -motoren og girkassen.
4

Bevarer den konvensjonelle bilens vektfordeling, er det nye batteriet montert under panseret bak forakselen. Enkelt- eller sandwiched dobbeltmotorene er plassert der overføringen pleide å bo. Kraft og dreiemoment distribueres via en mekanisk differensial fra Quaife.
Til tross for at de er tilgjengelig for bestilling nå i, det som beskrives som en eksklusiv palett med farger som er spesielt laget for den rene elektriske AC, er de første leveransene av COBRA Series 4-Electric planlagt å starte rundt sent i 2021.
AC-biler har kunngjort at den også har oppgradert den nåværende AC COBRA-superblowen med en kraftigere superladet 6,2-liters V8 som produserer 650bhp og 880Nm-en betydelig oppgradering på 550bhp og 550Nm av forrige motor. Det er ikke avslørt noen ytelseskrav, men prisingen forblir uendret, med Cobra Superblower som tilbys fra £ 139.000.
Sjekk ut Everratis allelektriske Porsche 911 964 her …

Leave a Reply

Your email address will not be published.