priser er kunngjort for den allelektriske Ford E-Transit, og den nye store varebilen er planlagt til å være en av de mest konkurransedyktige prisene store elektriske varebiler på markedet. En startpris på £ 42.695 (+mva) er mindre enn rivaler som Renault Master E-Tech og Mercedes Espinter, mens Ford stenger på et påstått WLTP-serie på 196 miles for nykommeren.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Fords nye varebil med elektrisk panel er basert på den eksisterende transitt, men har blitt utstyrt med et 67 kWh batteri og et utvalg av to elektriske motoriske effektutganger på 181 hk eller 266 hk, som sender strøm til bakhjulene. Det er opptil 430 nm dreiemoment som tilbys, mens den maksimale nyttelasten ligger på 1 758 kg.

Beste elektriske varebiler 2022

Den nye e-transitten vil bli brukt i et stort utvalg av kroppsstiler, inkludert forskjellige varebillengder og takhøyder, chassis førerhus og som en dobbel dobbelt førerhus i vanen. Det vil være 25 kroppsvarianter totalt, og med tanke på at batteriet er plassert under chassiset, som indikerer at Panel varebilversjoner vil tilby de samme lastvolumene som dieselversjonen.
Fra utsiden er e-transitten merket fra dieseloverganger med et nytt rist med blå stenger, en ladingskontakt i nesen og e-transit-merket. Under panseret er det en elektrisk motor på 265 hk, som indikerer at e-transit vil være den kraftigste elektriske varebilen til salgs i Storbritannia. Den motoren driver bakhjulene, mens 430nm dreiemoment indikerer at det har kraften til å takle store nyttelast.
25

En 11,3 kW lader om bord indikerer at en full lading er mulig på litt over 8 timer fra en passende kilde. Finn imidlertid en høykraft DC-kilde på opptil 115 kW, og E-overføringen kan belastes fra 15 til 80 prosent kapasitet på rundt 34 minutter. En annen fremgang er Fords Pro Power ombord, som leverer et 2,3 kW utsalg slik at brukere kan elektroverktøy og annet utstyr ved hjelp av varebilens batteri.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Leave a Reply

Your email address will not be published.