da den politiske feiringsseminarsesongen nærmet uventet, trend.
Så hvorfor koble de to tingene? Hvis kjøretøymarkedet ikke er sunt, har det stor innvirkning på den britiske økonomien. Likevel hadde politikere fra alle feiringer ingenting å si, og foretrakk å stikke hodet i sanden.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Finest nye biler i 2017
Det er over 800 000 mennesker i Storbritannia som er avhengige av kjøretøytjenesten for deres levebrød. Det er 800 000 mennesker som blir ignorert av politikere.
Ingen forventet at salget av kjøretøyet skulle fortsette å vokse, men mangelen på netttrafikk på showroom er en bekymring for et marked som er så avgjørende for Storbritannia. Jeg har ingen tvil om at folk ønsker å få biler, men de blir skremt av to ting vi desperat krever klarhet fra politikere: Brexit samt Diesel.
Kjøretøysvirksomheten er privat frustrert over mangelen på retning fra regjeringen om Brexit, mens virkningen som har på britiske kjøpere er tydelig – forbrukernes tillit er lav.
Det er en lignende historie om diesel: Kjøperne er engstelige for å ha et dieselkjøretøy, kan svikte dem i fremtiden. Moderne, rene diesler er en avgjørende bro til den nye teknologien som vil levere grønnere bilkjøring. Imidlertid krever potensielle dieselkjøpere forsikring om at de ikke kommer til å bli beskattet til høy himmel eller forbudt å kjøre i bestemte områder de kommende årene.
I Tyskland har kansler Angela Merkel sagt: “Regjeringen må sørge for at de som har fått kjøretøyer i stor tro ikke blir straffet på slutten med å kjøre forbud.” Enkelt, er det ikke? Så hvorfor kan ikke regjeringen vår levere lignende forsikringer?
Min antagelse er at politikerne våre ikke forstår biler, kjøretøymarkedet eller kjøretøyseiere – jeg håper det ikke er slik at de ikke bryr seg. Det er på tide for dem å trappe opp i tillegg til å bekrefte meg feil.
Tror du at regjeringen må gjøre mye mer for å hjelpe den britiske bilindustrien? La oss forstå i kommentarene nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.