Subaru vil si farvel til sin legendariske WRX STI etter å ha kunngjort en endelig utgave av nåværende design i Storbritannia.
Begrenset til 150 eksempler, tilbys den firehjulsdrevne WRX STI-endelige utgaven å kjøpe nå, så vel som vil utgifter £ 33.995, som er £ 2.815 mye mer enn grunnmodellen. Dette er takket være forbedringer gjort av Subaru Tecnica over hele verden til sentrumsforskjellen, som nå er helt elektronisk. De 2,5-liters turboladede flat-fire-restene, med 300 hk samt 407nm dreiemoment på trykk samt en 0-62 mph tid på 5,2 sekunder.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Beste ytelsesbiler 2017
Større Brembo -bremser har blitt montert på den endelige utgaven, som igjen har forbedret hjulstørrelsen til 19 tommer. Den fremre støtfangeren har fått en mye mer aggressiv makeover, og det samme har den store bakspoileren.
10
Om vår adsclose denne annonsen

Interiøret har oppvarmede seter som standard, en 5,9-tommers multifunksjonsskjerm samt et revidert infotainment-system. Endelige utgave -merker finner du langs inngangsdørene så vel som under girspaken.
Siden 1994 har WRX STI -merket dekorert den raskeste så vel som mange ekstreme Impreza -salongbiler. De ble utviklet som rallybiler for veien, på grunn av Subarus suksess i verdensmesterskapet i rally, så vel som sitt partnerskap med den skotske ralllegenden Colin McRae.
10

WRX STI ble introdusert to år etter at Mitsubishi introduserte Lancer-evolusjonen, som skapte en av de viktigste rivaliseringene i bilhistorien mellom to rally-avlet salonger. Fra 2008 droppet Subaru Impreza fra WRX STI-navnet, og solgte sin salong for rekkevidde som en frittstående modell.
Beslutningen om å bringe WRX -alderen til en slutt etter 23 år er et resultat av forbedret investering fra Subaru i produksjonen av elbiler, samt enda mer forbedring av synet autonome sjåførhjelpsteknologi. De planlegger å introdusere en EV innen 2021, mens synet gradvis blir tilbudt over resten av Subaru -serien.
Vil du bli lei deg for å se Subaru WRX STI gå? Fortell oss nøyaktig hvordan du føler om nyhetene i kommentarfeltet …

Leave a Reply

Your email address will not be published.