Den nye Peugeot 108 er blitt avslørt fullt ut på Geneva Motor Show 2014. Renault har avslørt den nye Twingo, men franske rivaler Peugeot er varme i hælene som avslører fulle detaljer om den helt nye 108.
Akkurat som 107 var denne nye bilen et felles prosjekt mellom Peugeot, Citroen og Toyota, og de nye versjonene av AYGO og C1 har blitt med i City Automobile Showdown på Geneva Motor Show.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Beste nye biler for 2014
På bare 3,47 meter lang vil 108 være en av de mest kompakte bybilene til salgs, og er kortere enn begge VW UP! og Hyundai i10. Det vil også være lettere enn alle rivalene, og Peugeot hevder at tre-dørs versjonen vil veie bare 840 kg, som er 85 kg mindre enn karbonfiberen Alfa Romeo 4C.
Peugeot 108: Økonomi
Dette drastiske kostholdet betyr at hver eneste versjon avgir mindre enn 100 g/km CO2, og det er fire forskjellige tre-pott bensinmotorer å velge mellom. Sparking av rekkevidden er den 1,0-liters E-VTI som produserer 67 hk, og kjører forhjulene gjennom en fem-trinns manuell girkasse. Den kraftigste versjonen ved lansering vil være 1,2-liters VTI, med 81bhp, og 1,0-liters modellen kommer også med muligheten til en fem-trinns semi-auto ‘ETG’ girkasse, men ingen dieselversjon er planlagt.
Det utvendige designet tar signalene fra de større 308, med øyenbryn -LED -strimler i frontlyktene og kromhøydepunktene på gitteret og ‘Roaring Lion’ emblem montert separat på panseret. På baksiden har den nye 108 en glass bakluk akkurat som Twingo, og det vil være tre distinkte kroppsstiler, en tre og fem-dørs luke og 108 toppen! Versjon som du kan se på bildene våre, som som navnet antyder kommer komplett med et uttrekkbart stofftak for solfylte dager.
Peugeot 108: Interiør
På innsiden føles 108 mye mer høyteknologi enn før, med en syv-tommers berøringsskjerm (valgfritt på den aktive trimmen og konvensjonell på lokket) for å kontrollere medier i bilen, turen, Trip Computer, Bluetooth og kjøretøyinnstillinger. Likevel, i motsetning til 208, er hastighetsmåleren montert på rattstammen, mens topp-SPEC-modeller vil ha nøkkelfri oppføring og starte som standard.

Til tross for den kompakte størrelsen, vil bagasjerommet holde 190 liter bagasje med setene oppe, noe som er litt mindre enn du får i en Hyundai i10. Brett setene ned og lasteområdet øker til respektable 750 liter – ikke dårlig for en bil denne bittesmå.
For å hjelpe det å skille seg ut i dette utrolig konkurransedyktige markedet vil 108 komme med et betydelig utvalg av personaliseringsalternativer. Kjøpere vil kunne velge mellom åtte utvendige fargevalg-inkludert et par blendende to-tone design-og toppen! Modell med kommer med et utvalg av tre takfarger, svart, grå eller lilla.
På toppen av det vil Peugeot tilby syv ‘temaer’ som legger til ekstrautstyr som dekaler, klistremerker, lyse trimstykker og setestoffer, inkludert Houndstooth og Tartan. Den nye 108 blir avduket i Genève, og skal selges i Storbritannia i juli.
SAMARBEID

Trenger du å selge bilen din?
Finn ditt beste tilbud fra over 4000 forhandlere og selg for opptil £ 1000 mer. Det er så enkelt.

Selg din Carred ‘Excellent’TrustPilot

Hold deg oppdatert med alt det siste ved å følge Auto Express på Twitter og bli med oss ​​på Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.