Automobile Express ‘søskensted Carbuyer har kronet Ford Fiesta som årets biler og lastebil. På Carbuyer Finest Cars and Trucks 2017 Awards Ceremony som ble holdt i morges i West End of London, tok den nåværende Fiesta Hatchback også med å huske Carbuyer Finest Little Cars and Truck Award.
Fiesta vant Carbuyer over med sin kombinasjon av stil, komfort, område og kjøreopplevelse, noe som gjorde det til en utmerket all-round hatchback. Den omfattende dommerprosessen tok hensyn til aspektene som er avgjørende for nybilkjøpere i dag, for eksempel driftskostnader, praktisk og pålitelighet, med Fiesta som tikker på alle disse boksene.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Carbuyer-redaktøren Stuart Milne sa: “[Fiesta] er Storbritannias høyt elskede biler og lastebilår, år-ut, samt burde være nummer én. Det ser utmerket ut i så vel som ute i tillegg til å pakke mange store bilfunksjoner i de kompakte dimensjonene. Innkjøpere kan velge mellom utrolige stereooppgraderinger, autonome kjørefunksjoner og i topp-spec Vignale trim, nivåer av high-end som var utenkelige i litt biler og lastebil frem til for noen år siden. ”
Det ble delt ut priser i 23 forskjellige klassifiseringer ved Carbuyer Finest Cars and Trucks 2017 Awards Ceremony. Skoda var en stor vinner, og tok hus fire priser i den ‘beste husholdningsbilen’, ‘beste aller første bil’, ‘beste eiendomsbil’ samt ‘beste bybil’ -segmenter. Citigo tok største utmerkelser i de aller første bilene og lastebilene samt bybiler og lastebilutmerkelser, mens husholdningsbilene og lastebilen samt eiendomsbiler og lastebil ble tildelt henholdsvis Octavia så vel som eksepsjonelt eiendom. Skodas søskenvirksomhet Volkswagen tok fineste elbiler og lastebilutmerkelser med e-Golf.
Groupe PSA tok også noen enorme seire, spesielt i SUV -prisene. Peugeot 3008 ble dømt til å være den aller beste husholdningssuvet mens Citroen C3 Aircross vant fineste lille SUV. Citroen tok også utmerkelser i den aller beste syv-seters klassifiseringen med sin Grand C4 Picasso.
Få hele historien på Carbuyer Finest Cars and Truck Awards -vinnere her

Leave a Reply

Your email address will not be published.