vil gjennomgå et rebrand som en av de mye mer ambisiøse og eksklusive marques i den nye Stellantis-gruppen etter den forestående avsløringen av neste generasjon 308 Hatchback.
Nøkkelen til det nye utseendet vil være introduksjonen av en ny 2D Peugeot-logo, som er en moderne omstart av det svart-hvite merket som er båret av merket på 1960-tallet, og mye mer nylig på det retro-futuristiske e-legend-konseptet.

Bilmerker: Historien bak 8 kjente motorlogoer

Den nye Peugeot 308 vil være den første produksjonsbilen som bruker den nye merket, med resten av oppstillingen som skal oppdateres på et senere tidspunkt. Den kommende Ford Focus og Volkswagen Golf-rival vil være den endelige bilen i selskapets line-up som skal oppdateres til Peugeots mest nåværende designspråk og interiørteknologi, da det ikke er planer om en etterfølger til den aldrende 108 bybilen.
Når vi går utover det nye merket, vil selskapet også oppdatere merkevarebildet sitt med et nytt utseende til alle sine offentlige virkninger, for eksempel nettstedet og brosjyrene og forhandlerne. Peugeot retter seg mot en verdensomspennende fullføring av ommarkeringsøvelsen innen 2023. Rebrand sammenfaller også med Peugeots plan om å elektrifisere hele oppstillingen innen 2025.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

“Peugeot beveger seg eksklusivt,” hevdet den nye Peugeot -sjefen, og Automobile Express Hall of Fame -induktøren Linda Jackson.
“Vi har allerede brukt mye tid på å jobbe med kjøretøyene, og dette er den andre delen av reisen, som handler om kundeopplevelsen. Aktiveringen er det faktum at vi elsker måten vi nå velger bilene. ”
Liker du den nye merkevaren Peugeot? Gi oss beskjed i kommentarene …

Leave a Reply

Your email address will not be published.