Det er nesten 25 000 ufullstendige veiarbeidsprosjekter som for tiden er over hele Storbritannia, ifølge forskning fra Breakdown Company LV = Road Rescue.
De uferdige prosjektene dekker anslagsvis 2.387 mil med britiske veier, med noen av de eldste eksisterende vegarbeidene som fremdeles ikke er fullført etter 18 måneder.
En undersøkelse av britiske bilister av selskapet fant at veiarbeid nå påvirker en tredjedel av deres reiser, og i gjennomsnitt tilfører de 12 minutter ekstra til deres reise.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Italia verste land å kjøre inn, sier britiske bilister
Av rådene som svarte på FOI -anmodningen, har Suffolk County Council de mest fremragende vedlikeholdsprosjektene (1.906) etterfulgt av Leicestershire County Council (1.250) og Derby City Council (930).
Selskapet fant også at Oxford Street i London hadde vært underlagt 2.310 vegarbeid de siste fem årene.
Peter Horton, administrerende direktør for LV = Road Rescue, kommentarer: “Lokale myndigheter står overfor en vanskelig utfordring å reparere og vedlikeholde veiene våre i år, spesielt gitt virkningen av det ugunstige været vi har sett de siste månedene. Med flere biler på veien enn noen gang, vil det være vanskelig å utføre veiarbeid uten å påvirke sjåførene. ”
• Tolvårs ventetid på reparasjon av jettegryter i Storbritannia
Cllr Peter Box, styreleder for Local Government Association’s Economy and Transport Board, sa: “Rådene ser alltid ut for å sikre viktig arbeid av motorvei -teamene deres utføres effektivt og til en høy standard. Vi samarbeider også med verktøyfirmaer for å sikre at de holder forstyrrelser i et absolutt minimum, og at arbeidene er koordinert og planlagt effektivt.
”Vi deler frustrasjonen fra bilistene om tilstanden til veiene våre. Tiår med underfinansiering har fanget råd i en uendelig syklus med bare å kunne lappe opp veinettet vårt. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.