Rolls Royce Wraith er blant en håndfull unike biler og lastebiler som skal legges til den allerede svingende vaktlisten til prestisjetunge virtuelle syklister som er tilgjengelige for å kjøre inn Forza 5, etter at en gratis oppdatering ble utgitt for spillere å laste ned i dag.
Også inkludert i den siste forbedringen av Xbox One-tittelen er et utvalg av spennende elbiler og lastebiler og litt amerikansk muskel, som Spark-Renault SRT_01E-som skal brukes i formel E-blir med i den 2014-laget Infiniti Q50 Eau Rouge og Q50s, pluss en Ford Mustang Gt 2015.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Inne i Wraith har interiøret blitt trofast gjenskapt i virtuell form-inkludert den unike stjernespekkede headlineren-som alt er synlig mens sporhandlingen utspiller seg.
Bilen i spillet er stylet på modellen som pakker den 6,6-liters tvillingturbo V12-motoren, fremdeles koblet til den GPS-kontrollerte girkassen. Denne funksjonen vil sikre at Wraith alltid er i riktig gir når du kjører på forskjellige steder i spillet. Det er tilgjengelig i 12 forskjellige farger, med tre- og skinninteriør som fullfører akkurat som den virkelige tingen.
Renaults fulltelektroniske enkeltseterløpsbil er blitt gjort tilgjengelig i et videospill for første gang i Forza 5. Virtuelle syklister kan teste bilen på Long Beach Circuit som er tilgjengelig på spillet-modellert på det virkelige sporet som Spark- Renault SRT_01E vil kjøre videre når de kjøres mot 19 rivaler på Long Beach Eprix i april neste år.
Forza 5 har vært tilgjengelig å kjøpe siden november i fjor og pakker en helt ny grafikkmotor, en fordel den har over konsoll racingspill-rivaler fordi den bare er tilgjengelig på Xbox One, en neste generasjons konsoll.
Forza -serien har tilbudt mer enn 10 millioner eksemplarer spredt mellom sine seks titler, hvorav den første ble utgitt på den originale Xbox i 2005. Auto Express vil gjennomgå Forza Horizon 2 når den kommer ut i november.

Leave a Reply

Your email address will not be published.