er det rettferdig å si at mens mellomstore SUV-klassen har vokst i popularitet nesten eksponentielt år til år i løpet av det siste tiåret, har Ford Kuga SUV vært i doldrums for mye av den tiden.
Imidlertid er denne tredje generasjonsmodellen en fantastisk avkastning til form for Ford, og sikkerhetskopierer introduksjonen av sin morsomme Puma-SUV med nøyaktig hva kjøpere i denne klassen ønsker fra en crossover.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Basert på den samme plattformen som Focus Family Hatchback, kan Kuga skilte med Blue Ovals varemerke-førerfokuserte tilnærming, så styringen er rask og godt vektet, og fungerer fint med måten chassiset er satt opp for å levere en morsom kjøreopplevelse. Det ofrer imidlertid ikke trøst; Selv om det absolutt er fast og kommunikativt, har suspensjonen (hjulpet av det mye mer sofistikerte multi-link-oppsettet bak) en smidig kant som avrunder humper pent.
Det avgjørende for Kugas fornyede suksess i 2020 er at Ford virkelig har tatt lager av hvor markedet er på vei og hva kundene vil ha i denne klassen, ved å bruke en blanding av ren is, mild-hybrid og plug-in hybrid drivlinjer som passer hva du er ute etter.
8

Den 2,0-liters milde-hybrid-dieselen er et sterkt alternativ, som bidrar til å forbedre effektiviteten og ta stikket ut av driftskostnadene i forbindelse med en søt sekstrinns manuell girkasse. PHEV pakker en 2,5-liters firesylindret bensin og en elektrisk motor som driver hjulene gjennom en CVT-automatisk, så det er enkelt å kjøre og effektiv, i tillegg til å ha et påstått altelektrisk utvalg på 35 mil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.