Mercedes har utsatt kostnader så vel som spesifikasjoner for den nye sprinteren, med bestillinger som nå er åpne samt produksjon på grunn av påbegynnelse i juni.
Den nye varebilen begynner fra £ 24.350 unntatt merverdiavgift-det er for et vanlig tak, forhjulsdrevet, korthjulsbase L1-varebil, med en 111 hk 211cdi diesel firesylindret motor. Mercedes opplyser at det er mulige 1700 kombinasjoner, forutsatt at mangfoldet av kroppsstiler, drivlinjealternativer, drivstoffalternativer, lasthøyder samt kroppslengder.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Beste varebiler å kjøpe nå
Selvfølgelig vil chassis Cab Sprinter -design begynne noe billigere enn Van Bodied -varianter, og begynne på £ 23.370 før mva, mens CrewCAB -design begynner fra £ 31.800.
Den nye store varebilen fra Mercedes er designet for å tilby enorme ny teknologi, i tillegg til å tilby et bredt utvalg av kropp, chassis samt sittevalg for å passe til alle typer forretningskrav.
Det fjerner at Sprinter MK3 er en utvikling av varebilene som har gått før den. Mens den nye sprinteren ble forhåndsvisning av Mercedes Vision varebil, har produksjonsversjonen et Boxier -utseende enn konseptet.
Sammenlignet med forgjengerne, er det en mer unik vinkel mellom panseret så vel som den stående frontruten, men det store gitteret med enorme sentralt montert trepunktet stjerne holder seg på plass, men med et jevnere ansikt. Sprinterens nye form er designet for å bringe førerhuset foran for å hjelpe til med å bringe evnen i ryggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.