Mitsubishi Miev Evolution III har debutert på nettet før det begynner sitt angrep på Pikes Height International Hill -stigningen i Colarado 2014 i Colarado, USA.
To versjoner av bilen vil delta i den 92. kjøringen av utfordringen, noe som gjør dette til det tredje året på rad den japanske produsenten har felt et kjøretøy.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

I år vil Mitsubishi prøve å finne sin første seier, og konkurrere i den nye elektriske modifiserte divisjonen ved å bruke en revidert versjon av fjorårets Miev Evolution II.
Den nye allelektriske racer har forbedrede versjoner av batteri, elektrisk motor og elektrisk motorisk drevet 4WD-system som er distribuert i 2013, og får også et oppdatert rør-ramme chassis og ser kraft økt 50 kW til 450kW (604 hk).
Større dekk hjelper til med å holde denne ekstra produksjonen på veien, mens en ny karbonkumdesign og vindoptimalisert spoiler tilsynelatende har styrket MiEv Evolution IIIs nedstyrke.
I mellomtiden har det å utvikle S-AWC Integrated Automobile Dynamics Control System-en versjon som vises i det nylig avdukede konseptet XR-PHEV Evolution Vision Gran Turismo-gjort Mitsubishis nye Hill-Climb-utfordrer mye lettere å styre nærmere grensen.
Som om alt dette ikke var nok, kan Mitsubishi også trøste seg med det faktum at bilistene begge oppleves når det gjelder å takle Pikes Height -banen.
Lagkaptein og to ganger Dakar-rally-mester Hiroshi Masuoka kom på andreplass i Electric Division som kjørte i fjor Miev Evolution-modellen, mens Greg Tracy endte på tredjeplass i sitt første år racing firehjulsbiler, etter å ha vunnet de jevnlige tidene på motorsykler.

Leave a Reply

Your email address will not be published.