Chrysler Ypsilon har fått en mindre midtlivsoppdatering, med den nye sorten som nå er i salg som starter på £ 9,895 i tillegg til å øke til £ 14,895.
Oppdateringer inkluderer nye inngangsnivå så vel som premiumvarianter, tre ekstra fargevalg, Matt eller glansdetaljer inne i så vel som ute, samt ommarkerte trimnivåer for å bringe britiske design på linje med resten av Europa.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Billigste kjøretøyer å forsikre
Å sparke ting av er £ 9 895 1,2 sølv, som erstatter den utgående S -trimmen. Du vil ikke få noen form for ekstra utstyr, men setene er blitt gjenvunnet så godt du nå kan velge mellom tre ekstra maling for karraboren: Marble Grey, Khaki Gray, samt Sapphire Blue.
Gloss Black eller Matt Dark Grey som skisserer både inni så vel som ut tilbys på samme måte for gitteret, vingespeilhylsene, hub-cap-sentrene samt strek, mens avhengig av kroppsmaling som er valgt, er det et frukt-tema alternativ for kokosnøtt, vannmelon eller Kalk aksentfarge.
• Finest bybiler å kjøpe
Midt-Spec Gold (£ 10.995-£ 13.395) er tilgjengelig for SE, med nøyaktig samme enheter så vel som utseende, selv om 15-tommers legeringer, klimaanlegg, elektriske dørspeil samt skinn-trim ratt er nå Sammen med innebygd Blue & Me Bluetooth-tilkobling som standard.
Topp utmerkelser går til den nye Platinum -varianten (£ 12.495 – £ 14.895), som fortsetter bryllupsarrangementsmønsteret, samt utvikler seg på gullspesifikasjon for å legge til 16 -tommers legeringer, automatisk klimakontroll, full elektriske vinduer, cruisekontroll, del lær Seter samt parkeringshjelpsteknologi.
Kraften vil fortsette å finne fra en trestrong motorsort bestående av to bensinenheter samt en diesel. Disse er fineste til førerens leter etter effektivitet over strøm-utstyrt med femtrinns manual, 69 hk 1,2-liters så vel som 85 hk 0,9 twinair bensinmotorer håndterer henholdsvis 55,4mpg så vel som 67,3 mpg. 1,3-liters multijet-diesel forbedrer begge deler, og tilbyr 95 hk samt en erklært 74,3 mpg.
Chrysler håper disse modifikasjonene hjelper til med å forbedre Ypsilons utsikter mot en slik konkurranse som VW Polo samt Hyundai i20.

Leave a Reply

Your email address will not be published.