Sveitsisk idé kjøretøydesigner Rinspeed er forstått for sine uvanlige, sære stiler for fremtidens kjøretøyer som kan gå under vann eller krympe inn i parkeringsplasser. I sin mest nåværende futuristiske bilvisjon, har det kommet med en helt koblet autonom mikrobus for det kommende CES -showet. I motsetning til noen få av Rinspeeds tidligere innsats, er det kanskje ikke så godt at SNAP ikke er så bra av merket.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Rinspeed-snapen er en selvkjørende bil med datamaskinvare så vel som programvareapplikasjon utviklet seg til chassiset. Travellercellen er en egen enhet fra denne moderne plattformen, som resulterer i høyere allsidighet for designen. Poden, for eksempel, kan elimineres så vel som brukt som et provisorisk lysthus atskilt fra chassiset.
• 25 år med vanvittige rinesponskonsepter
Rinspeed har fylt snapen med en rekke sensorer for å sikre at den fungerer på riktig måte som en helt autonom selvkjørende maskin. I kjøp for å holde okkupanter underholdt, består interiøret av gode tilbud med brukbar teknologi som 5G WiFi samt Bluetooth-levering av tilkobling for kloke dingser samt nettbrett om bord.
20

TomTom leverer Snap med HD-kart for å hjelpe den autonome bilen med å navigere med byer. SNAP bruker seks projektorer til å samhandle med andre bilister når de er ute på veien med kommandoer som ‘Right of Way’ projiseres på frontruten med to skjermenheter.
Alternativer på mange kjøretøyer inkluderer skinnseter i tillegg til en semi-auto-girkasse, men for SNAP kan klienter velge en ‘personlig assistent’ i den typen en autonom robot som kan få i oppgave å gjøre gjøremål.
Rinspeed vil avduke sin SNAP autonome bil med mye mer info på Consumer Electronics Show i Las Vegas neste måned med en Geneva Motor Show -skjerm på samme måte i verkene fra den sveitsiske produsenten i mars 2018.
Hva tror du om Rinspeed Snap? La oss forstå i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.