SSANGYONG REXTON REXTON har fått en ansiktsløftning for 2021 og er tilgjengelig nå i Storbritannia.
Ssangyongs flaggskip syv-seters SUV har fått en betydelig makeover med et nytt utseende, rist, støtfanger foran og bakfanger. Andre steder er eksisterende styling -signaler blitt beholdt, for eksempel den særegne ‘pukkelen’ over bakhjulbuen – et design som deles med den mindre Tivoli SUV.

Topp 10 beste 7-seters biler å kjøpe 2022

Ssangyong har valgt å grøfte både den sekstrinns manualen og Mercedes-hentet syv-trinns automatgir som ble gitt i pre-facelift-modellen til fordel for en ny syv-trinns bil fra Hyundai. Dette er den eneste girkassen som leveres fra lansering, uten erstatning for det gamle manuelle alternativet.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Det er nå bare en motor tilgjengelig i Rexton – en 2,2 -liters turboladet diesel. Selv om det er den samme grunnleggende motoren som ble brukt i pre-facelift-modellen, har strømmen steget fra 182 hk til 199bhp og dreiemoment nå står på 441nm. 0-62 mph blir behandlet på 11,9 sekunder, og Rexton vil oppnå 32,9 mpg på WLTP-kombinert syklus.
Rexton har et deltids firehjulsdriftssystem. Dette innebærer at strøm blir sendt til bakhjulene under normal kjøring, men hvis forhjulene burde miste grepet, vil firehjulsdriftssystemet være engasjert.
12
Om vår adsclose denne annonsen

Ssangyong har fjernet ELX-modellen på inngangsnivå fra Rexton-oppstillingen, og erstattet den med den nye Ventura-som får 18-tommers diamantskåret legeringshjul, dobbel sone klimakontroll og en 12,3-tommers digital konsoll. Det er også en åtte-tommers berøringsskjerm med Apple CarPlay og Android Car Connectivity.
Oppgrader til det øverste trimnivået, med £ 40,665, og du får en 9,2-tommers HD-skjerm med en Tom Tom Sat-Nav, et bakside-videokamera med 3D 360-graders overvåking og premium skinn. Begge versjonene er dekket av Ssangyongs syv-årige/150 000 mils garanti.
Sjekk ut listen over de beste SUV -ene som er til salgs her …

Leave a Reply

Your email address will not be published.