En ny Universal Charging Innovation er satt til fremtidige elektriske kjøretøybilister å bruke enhver type kabelbasert ladestasjon for å lade batteriene i bilen.
Teknisk så vel som Tire Business Continental har introdusert to nye ladesystemer for elektriske kjøretøyer på dette årets forbrukerelektronikkshow i Las Vegas. Continental All Charge-systemet er oppgitt å tjene som en “Universal Pass-nøkkel” som gjør det mulig for fremtidige EV-bilister å bruke enhver type kabelbasert ladestasjon.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

AllChow -systemet vil bli levert av Continental til bilprodusenter som ville integrere teknologien i modellene sine. Continental planlegger å starte produksjonen av Allcharge i 2022.
• Lading av elektrisk kjøretøy i Storbritannia: Priser, nettverk, ladertyper samt topp tips
Gjeldende lading innovasjon inkluderer konvertering av vekslende nåtid (AC) fra nettet til direkte nåværende (DC) for å avgift batteriet. Konverteringen fra AC til DC tar for tiden plassering i enten ladestasjonen (DC-lading) eller ombord på bilen (AC-lading), med raske DC-ladestasjoner mye dyrere å bygge.
Dette har resultert i en rekke forskjellige ladekrav på tvers av forskjellige kjøretøyer. For å gjøre det mulig for fremtidige elektriske kjøretøyer å lade opp fra alle typer stasjoner, har Continentals ingeniører tilpasset den elektriske motoren så vel som omformeren for å la dem støtte oppgaven med å lade ved å legge til en DC/DC -omformer som sørger for at strømmen strømmer til batteriet på det ideelle spenningsnivået. Dette gjør det mulig for systemet å bruke både AC og DC -ladestasjoner uten problemer.
• Fineste elektriske kjøretøyer til salgs 2018
Dette indikerer kjøretøy utstyrt med Continentals All Fee Tech kan bruke både AC så vel som DC -ladere. Med AC-ladere kan ladehastighetene på 43 kW nås, og levere en rekke 50 mil på bare 10 minutter, mens de bruker 800-volt hurtigladestasjoner øker variasjonen til 300 mil på 10 minutter.
Brian McKay, direktør for drivlinjeinnovasjon samt avansement ved kontinentale Nord -Amerika uttalte at systemet også kan støtte kjøretøy som sender elektrisk energi tilbake, til å drive ting som husapparater. McKay uttalte på samme måte at teknologien er “fremtidig bevis” for å tilfredsstille en endring av ladeanlegg ved å tilfredsstille ladepriser på 350 kW i fremtiden.
Continental avslørte også detaljer om det trådløse ladesystemet som lar elektriske kjøretøyer avgjøre uten kabel. Ladeputene som er satt under bakken, vil samhandle med kjøretøyet i tillegg til å gi en rask avgift når kjøretøyet har stoppet. Continental States Et 20-minutters stopp kan brukes til å øke variasjonen med 12,5 mil takket være ladefrekvensen på 11 kW.

Ville en EV som er i stand til å bruke alle ladestasjoner gjøre deg mye mer sannsynlig å få en? Fortell oss i kommentarene nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.