Den nye 2018 Subaru Impreza har debutert i European Spec på Frankfurt Motor Show 2017.
Den nye Impreza ble først vist på New York Motor Show 2016, og den har allerede vært i salg i USA i noen måneder nå. Da det ble lansert der, ville ikke sjefer bekrefte salget i Europa, men det vil være i salg over hele kontinentet og i Storbritannia.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Impreza Hatchback er en rival for biler som Ford Focus og Volkswagen Golf, og den er bygget på Subarus nye globale plattform. Det er den andre bilen som bruker denne plattformen etter den helt nye XV, og det indikerer at Impreza er større enn den langsomme forgjengeren. Aksjadklippen har økt med 25 mm, så hyttestedet vil bli styrket, mens den nye bilen også kan skilte med en oppstart 10-liter større enn før.
Subaru hevder det nye chassiset øker kroppsstivheten med hele 70 prosent over den gamle bilen. Tyngdepunktet er også senket med 5 mm, noe Subaru hevder vil forbedre håndtering, styring og respons.
23
Om vår adsclose denne annonsen

Storbritannias kjøpere vil bli brukt to bensinmotorer-en 1,6-liters enhet som stiller opp sammen med en 2,0-liters, som begge er flatfire boksermotorer. 1,6-liters utvikler 112 hk og 150nm dreiemoment, mens den mye kraftigere 2,0-liters produserer 154 hk og 196nm dreiemoment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.