Volkswagen har signert nye partnerskap med tre viktige batterispesialister, i et forsøk på å trygge råvarene den trenger for å bygge sin raskt ekspanderende elektriske biloppstilling.
Volkswagen sier at disse tilbudene vil tillate den å øke EV -produksjonen, med det største målet om å nå en årlig produksjonskapasitet på 2,2 millioner elektriske biler innen 2030.

Volkswagen Id.3 Pro S Tour: Langvarig testanmeldelse

Disse avtalene er en del av Volkswagens batteriutvidelsesplan – anslått å koste rundt € 30 milliarder (25,6 milliarder pund) – som også vil se gruppen åpne seks nye gigafactories i Europa før tiårets slutt. Det er ment å forsyne firmaet med en anerkjent tilførsel av celler for å holde produksjonen rullende.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Partnerskapene må generere nok batterier (og som et resultat av kjøretøy) til å konkurrere med EV Stalwart -merket, Tesla. Faktisk ser Volkswagens mest nåværende servicemodell bemerkelsesverdig lik Tesla, som har produsert batteriene sine internt med tanke på at 2016.
Volkswagens første sammenkobling er et joint venture med det belgiske gruveselskapet, Umicore, som vil levere katodene til produsentens batteripakker. Mye viktigere er at alle materialene sies å være bærekraftig hentet, som faller i tråd med Volkswagens klimamål.
Det tyske merket har også kastet investeringene på det Cambridge-baserte Battery Research Center 24M, som jobber med en ny tørrbehandlingsprosess som vil effektivisere produksjonen av batterisceller ved å trimme flere prosesser fra den konvensjonelle produksjonsmetoden.
Prosessen hevder også å minimere CO2 -fotavtrykket til EV -batterier og gjøre det mye lettere å resirkulere cellene når de har nådd slutten av sine gunstige liv. Volkswagen eier nå et datterselskap av selskapet, som i tillegg vil utvikle og oppskalere teknologien.
Endelig har Volkswagen satt sammen en langsiktig avtale med Vulcan Energy Resources for å sikre en tilførsel av CO2-nøytralt litium-som er et stort stridsområde i diskusjoner rundt miljøpåvirkningen av elektriske kjøretøyer.
Partnerskapet vil se Vulcan Energy Supply Volkswagen med miljøvennlig litium (hentet lokalt til merkevaren fra Upper Rhine Valley som grenser til Tyskland, Sveits og Frankrike) i en periode på fem år, fra 2026. Imidlertid en forlengelse av avtalen diskuteres allerede.

Ønsker du å få en altelektrisk bil? Her er de beste elektriske bilene til salgs nå …

Leave a Reply

Your email address will not be published.