Ford har oppdatert bunnen av SUV-serien ved å avsløre en sterkt revidert EcoSport på Frankfurt Motor Show 2017.
Den nye bilen kan skilte med revidert utvendig styling, et overhalt interiør, pluss en ny motor, fersk teknologi og alternativet med firehjulsdrift. Det er ikke helt første gang vi har sett det, men – Ford avduket den amerikanske spesifikasjonen EcoSport Facelift på LA Motor Show i fjor, så bilen vi har sett på Frankfurt er den europeiske markedssøsken.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Beste crossovers i salg 2017
Når det gjelder utseende, er EcoSports utvendige nip-tuck mange tydelig fra fronten. Bilen kan skilte med et nytt ansikt, og dumper den delte gitteret til den utgående modellen til fordel for et utseende mye mer i tråd med resten av Fords line-up. Det får et nytt stort gitter, friske, Mustang -inspirerte frontlykter med LED -lys på dagtid, pluss nye tåkelamper.
22
Om vår adsclose denne annonsen

Endringer rundt ryggen er mye mye mer subtile, med en forfrisket bakfanger og restyled baklykter. Ved siden av disse baseendringene vil en sporty ny modell i form av EcoSport ST-Line ankomme, utstyrt med aggressive støtfangere og sideskjørt, pluss 17-tommers legeringshjul.
Sammenlignet med utvendige justeringer, utgjør endringer i hytta en overhaling. Switchgear og beslag fra den siste Fiesta er ikke vanskelig å gå glipp av rattet, girstikk og midtkonsoll, pluss den sentrale infotainment -skjermen er alle transplantert fra Fords nye Supermini. Ford hevder at materialene som vises har økt i kvalitet, mens setene også er nye. Praktiskitet sies å bli forbedret med innføringen av et høydejusterbart bagasjerom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.