Det er noen biler og lastebilprodusenter som fortsetter å begrave hodet i den fortsatt skiftende,, Pandemi-laced sand. Andre jobber allerede, tåpelig, på bakgrunn av at alt er tilbake til det normale, så det er av den grunn selskapet som vanlig.
Sør-Koreas gründerhyundai-Kia-klan, som er en smule, og som sitter et sted i mellom, som er en smule forslått så vel som slått av pandemien, men nå anser seg for å være i et kontrollert spesifikasjon av utvinning. Litt som selve landet (rundt 300 Covid-19 dødsfall til dags dato, vs nærmere 45 000 i Storbritannia), har det hatt sine problemer nylig, men var raskt ute med å bestemme og tilby dem. Riktignok er verdens femte største bilgruppe som resten av oss, ved at den er verkende, knirkende så vel som tappet fra de emosjonelle så vel som fysiske belastninger så vel som belastninger i våren og sommeren. Imidlertid er det å komme seg – så vel som da noen.

“Det er nettopp den beste tiden for biler og lastebiler å gjenoppfinne seg selv”

Husk at dens reise langs veien til helbredelse er ledsaget av en flott $ 95 milliarder (75 milliarder pund). Dette er hva den sørkoreanske regjeringen, hjulpet av Hyundai-Kia, så vel som den imponerende, unge (ikke heller 50) milliardærformannen, Euisun Chung, har trukket seg ut av posen for de eksisterende, allerede godt betalte arbeidere, nye jobber, EV så vel som hydrogeninfrastruktur – den typen essensielle ‘nye verden’ ting.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Leave a Reply

Your email address will not be published.