Peugeot har rolig utsatt en ny spesialutgaveversjon av sin 208 Supermini, som bilprodusenten uttaler vil endte opp med å bli en ‘nøkkel’ variant av den tre-dørs 208-modellen.
Kalt 208 Black Edition, får den en håndfull distinkte styling -justeringer samt fullføres for å få den til å skille seg fra hverandre mot resten av området.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Det tilbys tre malingsfarger – Nera Black, Bianca White så vel som orkanegrå, så vel som alle er integrert med glanset svart fullfører på forskjellige utvendige deler, for eksempel dørspeilene. 16-tommers glans sorte legeringshjul med hvit lasergravering er montert som standard.
• Beste Superminis til salgs 2017
På innsiden er en 7-tommers berøringsskjerm-infotainment-skjerm montert, sammen med Bluetooth-tilkobling, Apple CarPlay samt Android Auto, Smartphone MirrorLink samt en DAB digital radio.
Bare en motor tilbys-81bhp 1,2-liters Puretech 82 bensin. Peugeot erklærer så mye som 62,8 mpg på et integrert løp. Kostnadene for 208 Black Edition begynner fra £ 14.595, så vel som det er i salg nå.
Mens de nåværende 208 ble ansiktet i 2015, har det vært i salg fordi 2012, så Peugeot har ingen spørsmål en ny versjon av sin Ford Fiesta -rival i rørledningen. CAR Reveal rapporterte i fjor at en ny versjon ser ut til å vises i 2018, og kan skilte med skarpere utseende, nye motorer, en ny plattform så vel som en altelektrisk versjon kan være på kortene også.
Ser du frem til neste Peugeot 208? La oss forstå i kommentarene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.