i tider fulle av forandring, det er flott å forstå at noen ting kan være avhengige av. Bilistkraft er en av disse tingene, for for det 20. året løp vi vår oversikt over de aller beste nye bilene.
Likevel er den eneste grunnen til at bilistkraften kan være avhengig av, siden de som deltar i den selv kan være avhengige av for å dele sin innsikt samt følelser om bilene sine. Noen få av denne informasjonen kommer ved hjelp av kvantitative score, når du klassifiserer 30-pluss-områdene på kjøretøyene dine, ber vi deg vurdere. Disse samlede resultatene skriver ryggraden i bilistkraften, men ikke mindre avgjørende er de kvalitative inntrykkene du deler.

Beste nye kjøretøyer etter klasse: Bilistekraft 2021 resultater

Disse kommentarene er gjennomtenkte, dyptgående så vel som veltalende skrevet, så vel som innsikten de består av berikende bilistkraft i stor grad. Så si takk til deg, virkelig, til menneskene som deltok i undersøkelsen vår, samt et spesielt rop til individene som ga enda mye mer av tiden sin til å bli intervjuet så vel som fotografert, og gir enda høyere innsikt i Våre fem beste biler. Siden mens bilistkraft er en ekstremt avgjørende jobb for oss på Automobile Express, er det på samme måte (vi hilser håp) en nyttig guide for nye bilkjøpere over hele landet, som kan oppdage ut fra eiere, hvilket liv med disse kostbare så vel som Avgjørende maskiner er virkelig som.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Det er imidlertid rettferdig å si at selv om påliteligheten er god, er noe modifisering uunngåelig, samt å markere to tiår med bilistkraft, har vi gjort noen forbedringer i undersøkelsen. Vi har strammet opp dataanalysen som foregår i bakgrunnen, for eksempel å sikre at det er mye mer representativt for alder så vel som kjønn enn noen gang før, i tillegg til at vi også har lagt til nye spørsmål, spesielt rundt Tech så vel som sikkerhet, for å få en bedre oppfatning av hvor kjøretøyer imponerer, samt hvor de kan gjøre med mye mer arbeid.
Så uansett om du dypper inn så vel som ut av undersøkelsen, eller du sjekket ut hver side av den, velkommen til Motorist Power 2021.
Sjekk ut de fulle resultatene fra 2021 Motorist Power Survey her …

Leave a Reply

Your email address will not be published.