Den andre generasjonen Volkswagen Tiguan vil bli lansert tidlig i 2015-syv år etter at den lille crossoveren først snudde et hjul på britiske veier. Våre eksklusive bilder viser hvordan nykommeren kan se ut som den tar sikte på å blande golfens universelle appell med den ekstra tilpasningsevnen til en SUV.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Som med den nåværende Golf MKVII, vil den nye Tiguan være basert på VWs modulære MQB -arkitektur. Tilpasningsevnen til denne plattformen vil gjøre det mulig for selskapet å øke modellens lengde fra dagens 4.426 mm, og på sin side tilbyr mye mer støvelplass enn den nåværende bilen-som allerede trumfer Skoda Yeti med en 470-liters kapasitet.
• Volkswagen Tiguan Review
Aksjadklippen vil også vokse til rundt 2700 mm, og gir ekstra interiørrom, spesielt i ryggen. Og den nye Tiguan vil forbli en av de mest funksjonelle bilene i sin klasse ved å fortsette med glidende bakseter.
Men det vil forbli en streng fem-seters-etterlater plass til en større MQB-basert SUV, forhåndsvisning av VW CrossBlue-konseptet, som skyldes i 2016 og med seks eller syv-seter layouts.
Våre eksklusive bilder viser at den nye Tiguan -utseendet vil bli sterkt påvirket av Crossblue.
Å dominere nesen er integrerte kromstenger som løper horisontalt ideal på tvers av frontlyktene og gitteret. Den tykke støtfangeren som er vist her, vil være med på den sportslige, veikanterte versjonen av bilen. Imidlertid vil VW også tilby en Tiguan-flukt, uten frontbeskyttelsen for bedre teknikkvinkler når du er terrengkjørt, men med mye mer berømt kledning rundt søylene og hjulene.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Leave a Reply

Your email address will not be published.