Jaguar Land Rover har gått inn i et to-årig forskningsstudieprogram som vil se merkevaren bruke luftfartsinnovasjon for å hjelpe fremskrittet av neste generasjons kjøretøy.
Det britiske selskapets mål for jobben er å skape bodyshells for sine fremtidige design som er mer motstandsdyktige mot korrosjon så vel som sjokkpåvirkninger. Så langt inkluderer kortlisten med materialer en rekke lette metalllegeringer samt sammensatt plast – selv om JLR ennå ikke har problemer med en spesifisert liste over teststoffer.

Slutten på berøringsskjerm? Jaguar Land Rover etablerer kontaktløs infotainment

For å forske på å studere materialene, vil JLR utvikle en prøve av hver til en luftfartssensor som tester for fuktighet, overflatetemperatur, korrosjon, stress samt forurensninger som skitt og salt. Sensoren vil deretter bli festet til et avansementskjøretøy så vel som kjørt over 400 000 km nordamerikansk villmark for å drille ut alle typer svakheter.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Jobben utvikler seg også på Jaguar Land Rovers forskningsstudie om å resirkulere aluminiumsprøve fra hjemmeapparater samt skrotkjøretøyer i bilens kropper. Firmaets foreløpige estimater antyder at prosessen kan kutte CO2 -utslipp fra aluminium som produserer med hele 26 prosent i løpet av den nåværende markedsstandarden.
Denne gjenvinningsplanen er noe JLR allerede implementerer. Mellom september 2013 så vel som mars 2020, opparbeidet virksomheten rundt 360 000 tonn aluminiumsskrap tilbake i bilene og lastebilkroppsproduksjonen.
JLRs nyeste materielle forskningsstudieprogram utvikler en del av sin kontinuerlige destinasjonsnullstrategi – selskapets visjon for en fremtid med bilkjøring, med null utslipp, null uhell samt null trafikkstopp. En rekke av merkets nylige teknologiske jobber har falt under nøyaktig samme banner, inkludert det nye kontaktløse infotainmentsystemet, forsterket sannhetshodet, samt skiftet mot resirkulert plastinteriør, laget av ombygd havavfall.
Klikk her for å se bedre på Jaguars stil fremtid …

Leave a Reply

Your email address will not be published.