Den ansiktsløftede Audi A7 Sportback er nå i salg i Storbritannia, og får reviderte motorer, oppdatert styling, forbedret innovasjon så vel som nye trimnivåer.
Leveringer forventes mot slutten av dette året, med kostnader fra £ 45,875 for den nye 3,0-liters TDI-ultra-nivået i tillegg til minst £ 63,375 for 444bhp S7. Et flaggskip £ 84.480 Rs7 er også satt til salg neste måned før du treffer showrooms tidlig i 2015.
Audi A7 Sportback trimnivåer
For grunnleggende A7-modeller vil tre trimnivåer bli tilbudt fra lansering: SE Executive (erstatte grunnleggende så vel som SE i den utgående serien), S-linjen så vel som Black Edition.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Sparking av ting, ny SE Executive Spec (£ 45,875-£ 50,215) inkluderer LED-frontlys for allvær, 19-tommers legeringer, fire-sone automatisk aircon samt feiende bakindikatorer. Grunnleggende sett på tvers av sorten inkluderer også elektrisk justerbare, oppvarmede skinnseter, pluss parkeringssensorer, en drevet bootlid samt MMI-navigasjon.
Å flytte så mye som S -linjen (£ 48,665 – £ 56,575) legger til 20 -tommers legeringer samt matriks -LED -lyskastere som er designet for å maksimere eksponeringen mens de reduserer gjenskinn for møtende kjøretøy. Sammen med disse tilleggene, så vel som i en avgang fra skikk for A7-serien, tilbyr Audi klienter valget av ‘Deskje fra Line’s Sport Suspension samt legeringer til fordel for den mer komfortable grunnleggende turen så vel som 19 -Inch Rims -En funksjon som også tilbys for sort -utgave A7s (£ 52 775 -£ 58,925).
Audi A7 Sportback -alternativer
Valgfritt ekstrautstyr på tvers av den rutinemessige sorten inkluderer en heads-up-skjerm i tillegg til en ny topp-spec MMI-navigasjon pluss infotainment-system som kan kobles til Audi Connect, som kobler kjøretøyet til nettet via LTE høyhastighets dataoverføring. På toppen av dette er det Audi -telefonboksen for å forbedre mobilmottaket via antennen, så vel som et Bang & Olufsen støysystem tilbys også.
Audi A7 Sportback -motordetaljer
Under metallet er det et alternativ av to bensin samt tre dieselmotorer for den nye A7 Sportback, med reviderte effektutganger fra 215 hk til 328 hk. Å lede metoden på effektivitetsfronten er den nye 3,0-liters TDI Ultra, som kan returnere 60,1mpg samt avgi så bit som 122g/km CO2. Dette er delvis ned til en ny syv-trinns S Tronic Twin-Clutch girkasse som er spesielt etablert for forhjulsdriftsbruk.

For S7 Sportback er den rekkevidde på 4,0 TFSI bensinmotoren blitt brakt over, med kraft som stiger til 444 hk, mens RS7s 4,0-liters TFI kan treffe 0-62 mph på under fire sekunder takket være 552bhp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.