Ferrari har bekreftet at den vil gå inn i verdensmesterskapet i 2023 for LaFerrari.
Disse nye spionbildene er vårt første blikk på den kommende Aston Martin Valhalla-rivalen, ettersom den gjennomgår de første stadiene av utviklingsprogrammet på veien.

Ny 819bhp Ferrari 812 Competizione og 812 Competizione A Unveiled

Ferrari har allerede bekreftet prosjektets eksistens. Tilbake i 2019 fortalte selskapets sjef for markedsansvarlig, Enrico Galliera, til Automobile Express: “Ja, vi jobber med neste hyperbil, som kommer etter 2022.”
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Tidligere i 2021 bekreftet Ferrari at den vil bygge en ny Le Mans Hypercar for verdensmesterskapet i Endurance Championship i 2023, som sannsynligvis vil være basert på denne kommende veggående hyperbilen. Trinnet markerer første gang Ferrari har bestridt en direkte seier hos Le Mans med tanke på at 1973, med merkevaren som fokuserte på GT Class Racing de siste årene.
Denne muldyret gir ingenting bort om den nye bilens styling, som for nå er det nye løpeutstyret skjult under tilpasset LaFerrari -karosseriet. At panelet er identisk antyder imidlertid at den nye bilen vil være en lignende størrelse og form som den nåværende modellen, og at den vil være basert på lignende grunnlag.
9

Ferrari har ikke avslørt noen tekniske spesifikasjoner for LaFerrari-erstatningen ennå, men det er veldig sannsynlig at det har en utviklet versjon av den samme naturlig aspirerte V12-motoren som forgjenger, brukt mye nylig i 812 GTS med 6,5 liter displacement . Den må ha en slags elektrisk hjelp også, ved å bruke enten et energigjenvinningssystem eller noe av den elektriske teknologien som finnes i SF90.

Leave a Reply

Your email address will not be published.